BretveL Admin
Posts : 29 Join date : 2009-01-10 Age : 33 Location : Srbija-Beograd
| Subject: LIGE NECE BITI!!! Wed Feb 18, 2009 5:12 pm | |
| Liga nece biti odrzana iz tehnickih problema,imamo problema sa cw serverima,izvinjavamo se ekipama koje su se prijavile!!! | |
|
No1CanStopme
| Subject: Re: LIGE NECE BITI!!! Thu Feb 19, 2009 9:43 am | |
| Stvarno ste debili svaka chast... | |
|
squickM4R!J4
| Subject: Re: LIGE NECE BITI!!! Thu Feb 19, 2009 4:24 pm | |
| Chekash na ovaj Turnir mesec dana i pratish ovaj forum da bi vi dan pre odigravanja rekli da Turnira nece biti....Svaka vam chast... | |
|
No1CanStopme
| Subject: Re: LIGE NECE BITI!!! Thu Feb 19, 2009 5:21 pm | |
| Znachi stvarno ste kuchici...ovamo serete shto se nisu ovi pojavili na chalenge prichate da prestanu takvi ljudi da igraju cs...Toplo ja vama to preporuchujem.KAKVI LIKOVI BOZHE!!! | |
|
0TpOBaTa
| Subject: Re: LIGE NECE BITI!!! Fri Feb 20, 2009 8:42 am | |
| PA znao sam ja da ce ovo da propadne,lik je hteo da odrzi ligu u jednom danu,hahahah ni LAN turnir ne moze da se odigra za 1 dan,a kamoli na netu...ovo je unapred bilo osudjeno na propast,tako da nisam iznenadjen.. | |
|
BretveL Admin
Posts : 29 Join date : 2009-01-10 Age : 33 Location : Srbija-Beograd
| Subject: ... Sat Feb 21, 2009 4:41 pm | |
| Ma ok,do jaja ste svi,a za ovog Shishtavca koji je rekao "lik je hteo da odrzi ligu u jednom danu",evo jednog podatka,hteo sam da odrzim ligu u 2 dana,to je pod jedan,a pod dva,evo ti link pa vidi da je vrlo lako izvodljivo sa 3 cw servera odrzati ligu u 2 dana http://www.relax-cs.info/tour.php , malo ukljuci tvoj mozgic i videces da je izvodljivo! E da i jos nesto,lepo sam rekao da lige nece biti iz TEHNICKIH PROBLEMA,da je do nas odrzala bi se,a oni sistavci sto prave klanove koji ce im trajati 3-4 dana,tj do prvog cw-a na kom ce se posvadjati jer su istripovani da su pro igrachi,takvi ne da ne trebaju da igraju cs,nego ne trebaju da zive,a ne da mi se tu prijavljuju na ligu,i posle mi se ne pojave jer im se "klan raspao" Pa sta sam ja mentol da molim na MSN-u da dodju da igraju ligu a oni da me teraju u PM... To je to ! Poz! | |
|
mlata
| Subject: Re: LIGE NECE BITI!!! Mon Feb 23, 2009 1:26 pm | |
| BRATE DA TI KAZE STARI ORTAK IZ KLANA NESHTO STA TE BOLI k**** STA KO KAZE IDI NA LOCK I RESHI PROBLEM POZZ | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: LIGE NECE BITI!!! | |
| |
|